بزرگترین فرودگاه تابعه اداره کل فرودگاههای استان خراسان رضوی که در غرب استان خراسان رضوی و با فاصله ۸ کیلومتر،در جنوب غربی شهر سبزوار با مساحتی حدود ۳۲۸ هکتار با گونه آب و هوایی گرم و خشک واقع گردیده است، فرودگاه سبزوار است .
این فرودگاه دارای کد یاتا SBZ و کد ایکائو OIMS میباشد. طرح اولیه فرودگاه سبزوار در سال ۱۳۶۶ مورد پیگیری قرار گرفت . بعد از سایت یابی و تملک اراضی در طی سال های ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۰ باند ،ترمینال و ساختمان های برج و تاسیسات فرودگاه احداث گردید ،سیستم های کمک ناوبری VOR/DME و NDB در طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸ توسط متخصصین شرکت فرودگاه های کشور نصب و راه اندازی شد و در نهایت این فرودگاه به صورت رسمی در ۱۸ بهمن ۱۳۸۲ توسط وزیر وقت راه و ترابری افتتاح گردید و با فرود اولین پرواز مسافری در تاریخ ۲/۷/۱۳۸۳ فعالیت خود را رسما در عرصه حمل و نقل هوایی کشور آغاز نمود. فرودگاه سبزوار در ۱۳ دی ۱۳۸۹ به صورت ۲۴ ساعته عملیاتی شد. پیش از این فرودگاه سبزوار تنها از ساعت ۷ تا ۱۴ عملیاتی شده بود، بدین معنی که شرکتها و هواپیماهایی های کشور که در غیر این ساعات قصد پرواز به این فرودگاه را داشتند، باید برنامهٔ خود را از پیش اعلام کرده تا فرودگاه سبزوار در ساعات مورد درخواست عملیاتی شود و نیروهای آتشنشانی، برج پرواز و… استقرار یابند.
این فرودگاه در ارتفاع ۳۰۱۰ پا از سطح دریا قرار دارد،نوع ترافیک پروازی آن IFR-VFR و کلاس پروازی آن G است ، CAT ایستگاه ایمنی وآتش نشانی ۶ و دارای واحد های سوخت رسانی ، هواشناسی ،گذرنامه ناجا و گذرنامه نهاد ریاست جمهوری و گمرک می باشد.

مرز هوایی:
در ادیبهشت ماه ۱۳۸۵ فرودگاه سبزوار بعنوان مرز مجاز هوایی شناخته و به تایید رسید ،با استقرار و تجهیز نهادهای گذرنامه ناجا ،گذرنامه نهاد ریاست جمهوری و گمرک ، پارتیشن بندی و توسعه ترمینال مسافری بستر لازم جهت انجام پرواز های خارجی مهیا و اولین پرواز خارجی از مبدا سبزوار در تاریخ ۳۰/۱۰ /۱۳۸۵ به مقصد کشور سوریه انجام شد که به دلیل برخی مشکلات پروازها ادامه نیافت.
سیستم روشنایی باند:
در روند توسعه و پیشرفت فرودگاه سبزواز عملیات اجرایی نصب سیستم روشنایی سطوح پروازی ( LIGTHING ) از اوایل اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ شروع و طی مدت زمان حدود ۶ ماه و انجام ۰۰۰/۲۰ ساعت کار مشترک از متخصصین اداره فنی تهران ،اداره فنی اداره کل فرودگاههای استان خراسان رضوی و پرسنل فنی فرودگاه سبزوار و با صرف هزینه ای بالغ برسی میلیارد ریال در بهمن ماه ۱۳۸۸ مورد بهره برداری قرار گرفت و با نصب این سیستم امکان پرواز در شب در فرودگاه سبزوار فراهم گردید.
فعال شدن مرز پروازهای خارجی :
با عنایت به مصوبه هیئت دولت و مرز مجاز هوایی فرودگاه سبزوار پیگیری جهت برقراری پرواز های خارجی فرودگاه از ابتدای سال ۱۳۹۰ در دستور کار قرار گرفت و با انجام هماهنگی های لازم با سازمان حج و زیارت استان خراسان رضوی و دفاتر زیارتی سطح شهرستان همچنین تجهیز واحد های گذرنامه ناجا و دفتر نهاد ریاست جمهوری به سیستم های نوین سخت افزاری و نرم افزاری پرواز های زیارتی عتبات عالیات به مقصد کشور عراق از بهمن ماه ۱۳۹۰ شروع و به مدت یک سال تداوم پیدا نمود که منجر به اعزام و پذیرش حدود ۵۵۰۰ نفر مسافر در این مسیر گردید.
ارتقاء CAT ایستگاه ایمنی و آتش نشانی:
در طی سالهای ۱۳۹۰ و۱۳۹۱ با هدف بالا بردن سطح ایستگاه ایمنی و آتش نشانی فرودگاه با پیگیری های بعمل آمده ، ساختمان اداری قدیمی بطور کامل تخریب و فضای اداری عملیاتی جدید و برج دیده بانی ایستگاه احداث و بتون کف ایستگاه بطور کامل یکسان سازی شد، در ادامه روند ارتقاء ایستگاه مجوز استخدام تعداد ۱۶ نفر نیروی قرارداد کار مشخص از طرف هئیت مدیره شرکت فرودگاهها اخذ و با هماهنگی ستاد ایمنی و آتش نشانی نسبت به مراحل استخدام و آموزش ایشان اقدام لازم صورت پذیرفته و مشغول به کار شدند،همچنین کلیه خودرو های آتش نشان شامل دو دستگاه خودرو کفساز و یک دستگاه تانکر پشتیبان بطور کامل مورد بازسازی قرار گرفته و یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ بعنوان مارشالر تجهیز و مورد بهره برداری قرار گرفت ، ،با مجموع اقدامات صورت گرفته ایستگاه ایمنی و آتش نشانی قابلیت پوشش CAT 6 را بطور شبانه روزی پیدا نموده است.
این فرودگاه دارای یک ترمینال داخلی می باشد.
هم اکنون این فرودگاه هر هفته دارای ۵ پرواز مستقیم رفت و برگشت به مقصد فرودگاه مهرآباد تهران میباشد. فرودگاه سبزوار در سال ۹۵ از نظر تعداد مسافر از میان ۴۹ فرودگاه ایران در رتبه ۳۳ جای گرفت و از فرودگاههای مراکز استانی همچون زنجان و اراک و همدان بالاتر قرار گرفت.
مقصدهای پروازی فرودگاه سبزوار با هواپیمایی آسمان و با هواپیمایی ماهان به فرودگاه مهرآباد است.
اطلاعات پرواز فرودگاه سبزوار
اطلاعات پرواز فرودگاه سبزوار : ۱۹۹
مرکز تلفن : ۴۴۴۴۹۱۰۰-۰۵۱
۰۵۱-۴۴۴۴۸۸۰۰
فاکس: ۴۴۴۴۹۰۷۰-۰۵۱