در نوشتارهای قبلی اشاره کردیم که برای سفر به تاجیکستان باید اقدام به دریافت ویزای تاجیکستان کنید. ویزای این کشور انواع گوناگونی دارد و برای درخواست ویزا می توان از روش های مختلفی اقدام نمود که الهام سیر در این نوشتار به بررسی انواع این روش ها خواهد پرداخت. معمول ترین روش دریافت ویزای تاجیکستان این است که به سفارتخانه و یا کنسول گری های این کشور مراجعه کنید. اما برخی از آژانس های معتبر راهکارهای دیگری نیز دارند از جمله اینکه هنگام ورود به فرودگاه دوشنبه پایتخت تاجیکستان با یک سری شرایط ویژه و خاص اقدام به دریافت ویزا می کنند.
ساده شدن مراحل اخذ ویزا
در شیوه های نوین اخذ ویزا تلاش شده است که تا حد ممکن گرفتن ویزا ساده شود و خصوصاً گردشگران و توریست ها با توجه به اینکه برای کشورهای میزبان ارزآوری مناسبی دارند باید بتوانند با کمترین زمان و هزینه و معطلی ویزای خود را دریافت کنند. به همین دلیل امروزه می توانید در بسیاری دفاتر آژانس مسافرتی و هواپیمایی صرفاً با پُر کردن یک فُرم اقدام به تهیه ویزا کنید و باقی کارها را خود آژانس انجام می دهد. یک مزیت دیگری که می تواند باعث شود گردشگران از تور خارجی استقبال کنند این است که نیاز به ثبت در OVIR ندارند. در صورت لزوم ثبت نام با OVIR به نیابت از طرف سازمانی انجام شود که شما را دعوت کرده است.
روادید الکترونیکی برای سفر به تاجیکستان
قرار بود از اول امسال (سال میلادی ۲۰۱۶) کشور تاجیکستان برای صدور روادید به صورت الکترونیکی اقدام کند و پرتال خاصی را برای این امر در نظر بگیرد. با این کار گردشگران و توریست هایی که قصد داشتند به تاجیکستان سفر کنند دیگر نیازی نبود به سفارت خانه رفته و حضور فیزیکی داشته باشند و می توانستند درخواست خود را از طریق این پرتال ثبت نمایند. نکته قابل توجه دیگر در مورد روادید الکترونیکی تاجیکستان ۹۰ روز اعتبار دارد و دارنده این ویزا بیش از ۴۵ روز نمیتواند در تاجیکستان حضور داشته باشد و نیز این روادید قابل تمدید نمی باشد.